Wil jij sterk zijn?

 

"Wil jij sterk zijn?' is een workshop voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

 

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten;

                      - Kwaliteiten en Talenten

                      - Emoties

                      - Ik ben sterk

                      - Jij en ik

 

De kinderen leren d.m.v. Kindercoaching, Mindfulness en Rots & Water meer over zichzelf, hoe ze in hun kracht kunnen staan en hoe bijzonder ze eigenlijk zijn.


Tijdens elke bijeenkomst maken de kinderen iets moois, praten ze over dingen die lastig zijn om te bespreken en toch zal het niet zwaar zijn. Doordat de kinderen in een veilig klein groepje zijn, kan alles gezegd worden en zal er veel herkenning zijn. 

 

Je bent goed zoals je bent!


'Je bent goed zoals je bent!' is een workshop voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.

 

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten;

                                    - Positief denken

                                    - Omgaan met stress

                                    - Gezond leven

                                    - In jezelf geloven

 

Deze workshop helpt kinderen zich zelfverzekerder te voelen en de beste versie van zichzelf te zijn. D.m.v. ontspanningsoefeningen, ademhalingsspelletjes, mindfulness en visualisaties wordt er aandacht besteed aan zelfvertrouwen, beter zelfbeeld, positieve mindset en veerkracht.

 

De groepen zijn klein, daardoor zullen ze zich veilig voelen en kan alles gezegd worden.

Een pakketje Kracht & Ontspanning!

 

Tijdens deze workshopserie, van 10 bijeenkomsten, ontdekken kinderen op speelse wijze hun kracht en ervaren ze ontspanning.

 

Ook kinderen ervaren steeds meer de druk van het moeten presteren. De ene vindt dit prettig, de andere vindt het lastig. Hoe kun je met deze druk omgaan? En hoe kun je het gebruiken?

 

D.m.v. verschillende oefeningen vanuit Mindfulness, Rots & Water en het Kindercoachen leren de kinderen hoe ze in hun kracht kunnen komen en welke voordelen dit de kinderen geeft. De kinderen krijgen handvatten om bewuster naar hun lijf te luisteren. Deze opgedane kennis te gebruiken, waardoor ze zich beter kunnen ontspannen. 

 

Een ontspannen workshop voor kinderen!

 

Niet alleen ouders hebben het druk, tegenwoordig ervaren ook steeds meer kinderen de druk van het dagelijks leven. Ze leggen zelf de lat heel hoog, moeten al heel veel of beleven alles erg intens. Door al deze prikkels kunnen ze in de war zijn of zelfs overprikkeld raken.

 

Deze workshopserie, van 5 bijeenkomsten, is voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar! Ze ervaren hoe ze kunnen leren ontspannen en hoe fijn dat is om dit in het dagelijks leven toe te passen. Samen met andere kinderen ontdekken ze d.m.v. verschillende oefeningen, leuke activiteiten en vooral veel plezier, hoe te ontspannen als je dat even niet bent.

Workshop ouder en kind!

 

Samen met je kind een workshop volgen? Dat kan bij De Wensbloem Kindercoaching.

De workshop zorgt voor meer onderlinge verbinding en na afloop van de workshop hebben jullie beiden helder wat jullie 'schatten' zijn! Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen, harmonie en geluk. Echt een workshop dat elkaar verbindt.

 

Tijdens deze workshop (90 minuten) gaan ouder en kind samen aan de slag. Na afloop krijgen zowel ouder als kind aan het einde van de workshop zijn 'schatkist' mee.

'Een momentje voor jezelf'

(Deze workshop is voor volwassenen. Deze workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur)