Sterrenreis

 

De ‘Sterrenreis’ is gebaseerd op het boek ‘De Sterrenplukmachine’. Onderweg leren de kinderen veel over zichzelf en ontdekken ze wat hun dromen en wensen zijn. Ik wijs af en toe de weg, nodig uit om eigen keuzes te maken en hierop te vertrouwen, ga met de kinderen naar buiten en ontdek wat de talenten van de kinderen zijn. Ook krijgen de kinderen onder andere ‘sterrenkunde-les’, bespreken we de sterrenbeelden, leren ze van alles over de vier elementen, zijn we veel buiten, ontdekken we de kracht van edelstenen en luisteren we naar wat muziek en natuur je kan vertellen en verduidelijken, om uiteindelijk jezelf te vinden, zodat je kan en mag stralen als een ster! 

 

Sterrenreis is een persoonlijke reis naar de verborgen ster in jou zelf.

De Sterrenreis is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar of 13 t/m 15 jaar en kan starten vanaf 2 reizigers. 

De reis bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur met een mooie reisgids en het boek 'De Sterrenplukmachine'.  

Relax Kids

Relax Kids is ontwikkeld om kinderen te helpen zich zelfverzekerder te voelen, hun leerpotentieel te verbeteren, beter om te gaan met hun emoties en de beste versie van zichzelf te zijn.

 

Elke sessie bevat ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, massage, mindfulness, visualisatie en worden allerlei onderwerpen besproken voor een positieve mindset.

 

Een serie van Relax Kids bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1 uur.

Deze serie is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en kan starten vanaf 6 deelnemers.

Na elke bijeenkomst krijgen de kinderen altijd een aandenken mee.